ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010-2011

Με τον Α.Ο.Δ σήμερα συνεργάζονται περίπου 12 προπονητές στις ομάδες που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα. Κάνοντας απολογισμό των αθλητικών προσπαθειών των ομάδων και αθλητών μας στην περίοδο που έληξε, έχουμε να αναφέρουμε αναλυτικά ανά άθλημα τα εξής:

Ποδόσφαιρο

Η ανδρική ομάδα κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στην Γ’ κατηγορία όπου είχε το απόλυτο των βαθμών στην έδρα μας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Τον επόμενο χρόνο θα συμμετέχουμε στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Στις ακαδημίες παρουσιάσαμε μια αξιόλογη αύξηση του αριθμού των παιδιών ως προς τις προηγούμενες χρονιές περίπου 25 παιδιά.

Παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να φτάσουμε τα τμήματά μας σε υψηλά επίπεδα.Συμμετείχαμε , με 4 ομάδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ:Pro junior,Junior,Παμπαίδες και Παίδες.Είναι γεγόνος ότι σε ορισμένες κατηγορίες παρουσιαστήκαμε με περιορισμένο αριθμό παικτών.Με την προσπάθεια μας,αλλά και τις αξιέπαινες ενέργειες των προπονητών μας,επιτύχαμε τα εξής:

 • Παιδικό Τμήμα: Ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο περίπου στην μέση της κατάταξης,σας υπενθυμίζω ότι συνήθως είμασταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.Οι αθλητές,αν και ήταν ελάχιστοι,παρουσίασαν κατά την διάρκεια της χρονιάς ομοιογένεια,πάθος και ομαδικότητα,που μας εξέπλησαν συνολικά.Να προστεθεί δε,ότι ήταν παρόντες σε όλες σχεδόν τις προπονήσεις.
 • Παnπαιδiκο Τμημα: Τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πάνω από την μέση της κατάταξης,με σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας με τους πρωτόπορους,δημιουργώντας έτσι,ένα δυνατό όνομα στον όμιλο.
 • Junior: Το τμήμα που μας εξέπληξε όλους με την ομαδικότητα και το ήθος,καθώς και τις επιδόσεις τους!Κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά και να ηττηθούν μόνο εκτός έδρας από την ομάδα της Βούλας που τελικά κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό.
 • Pro Junior: Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά ενός πιλοτικού πρωταθλήματος,με λίγες,ομολογουμένως,συμμετέχοντες ομάδες.
  Η προσπάθεια μας ήταν να παρέχουμε όσο περισσότερα μπορούμε για όλα αυτά τα παιδιά. Οργανώσαμε πολλές αθλητικές δραστηριότητες,όπως τουρνουά και φιλικά παιχνίδια,που βοήθησαν στην εξάσκηση των αθλητών μας,αλλά και μη αθλητικές.Ενδεικτικά,αναφέρεται η επίσκεψη στο στούντιο του Mega,στην εκπομπή Super Μπάλα.Επιπλέον,θεωρούμε αξιόλογη την προσπάθεια του τμήματος Παίδων,να επιδείξουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς σε ένα σχολείο Κωφάλαλων Παιδιών.

Φιλοδοξία μας είναι να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τους μικρούς αθλητές και ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία κατοικούν στον Διόνυσο πρέπει να αθλούνται κοντά μας γιατί είναι πολύ δυνατή η πεποίθησή μας ότι κάθε παιδί είναι σε θέση να απέχει από κακές συνήθειες .


Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης λειτούργησε με περίπου 20 αθλητές μικρής ηλικίας με καθημερινές προπονήσεις για 10 μήνες.

Τιμή για το τμήμα είναι η 12η θέση που πήρε ανάμεσα σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας στην σχετική λίστα της ΓΓΑ. Η ΓΓΑ τιμητικά επιχορήγησε το τμήμα με το ποσό των 3.250 € ενώ η Ομοσπονδία μας χορήγησε εξοπλισμό δύο πλήρων τραπεζιών επιπέδου Α1 κατηγορίας.

Στον αγωνιστικό τομέα είχαμε σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο:

 1. Κατάκτηση του Ασημένιου ομαδικού Κορασίδων από τις Βαλατσού, Ράπτη, Γαζεπίδου και Αρτσέτου,
 2. Κατάκτηση του Χάλκινου στο ομαδικό Παμπαίδων από τους Ασημακόπουλο, Καλογερόπουλο, Τριπαλιτάκη και Σκυβαλάκη
 3. Κατάκτηση του Χάλκινου στο ομαδικό Παγκορασίδων από τις Τέρπο, Παρλιάρου και Ράπτη
 4. Κατάκτηση του Ασημένιου στο ομαδικό Παίδων από τον Πάντζιο
 5. Κατάκτηση του Χρυσού στο ατομικό Παγκορασίδων από τη Ράπτη
 6. Διάφορα κύπελλα και μετάλλια σε τουρνουά που έγιναν στον Βόλο, Θεσσαλονίκη, Βούλα και Άλιμο.

Για το νέο αγωνιστικό έτος προγραμματίζουμε τη συνεργασία μας με τα Δημοτικά Σχολεία του Διονύσου για την προσέλκυση νέων αθλητών κυρίως κοριτσιών στο αγώνισμά μας.

Μπάσκετ

Την φετινή περίοδο λειτούργησαν τμήματα για όλες τις ηλικίες.Στην Ακαδημία όπου και υπήρχαν τα τμήματα BABY, MINI, PROMINI ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ  καθώς κα το Αντρικό.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πλούσια σε δραστηριότητες συμμετέχοντας στα παρακάτω πρωταθλήματα:

Στο ανδρικό σε συνέχεια της περσινής προσπάθειας συγκροτήσαμε μία ομάδα η οποία αποτελούσε ενιαίο σύνολο, είχε την δυνατότητα να κατεβαίνει στους αγώνες παλεύοντας για το καλύτερο.Τελικά καταφέραμε στο Πρωτάθλημα της 4ης Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ να καταλλάβουμε την 3η θέση από ατυχία δεν ανεβήκαμε κατηγορία.

Στις Ακαδημίες συμμετείχαμε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ  Παίδων, Παμπαίδων, Μίνι .Οι ακαδημίες αριθμούν σήμερα περίπου 60 Αθλητές.

Η έλειψη κλειστού γυμναστηρίου δεν μας επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος και την καλύτερη λειτουργία του.

Στίβος

 • Το τμήμα του στίβου είχε κατά μέσο όρο  περίπου 30 αθλητές ηλικίας 5-15 ετών.
 • Οι προπονήσεις  ήταν τρείς φορές την εβδομάδα , και οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.
 • Η ομάδα του  στίβου πήρε μέρος  σε διασυλλογικούς αγώνες και σε ημερίδες που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ  ,και οι επιδόσεις των παιδιών ήταν αρκετά καλές.
 • Η  έλλειψη υποδομών (ταρτάν,κλειστό γυμναστήριο) είναι ένα χρόνιο πρόβλημα  και δυστυχώς φαίνεται ότι δεν θα ξεπεραστεί στο ορατό μέλλον.

 

ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ ΕΥΗ:

2η ΝΙΚΗ στο άλμα σε μήκος Πανκορασίδων. Στις 20/3/2010 στο Στάδιο Ν. Ιωνίας σε αγώνες συλλόγων Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  και ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ.
3η ΝΙΚΗ στα 150 μέτρα Παγκορασίδων Στις 18/4/2010 στο Στάδιο ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ν ΑΤΤΙΚΗΣ και ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ.
2η ΝΙΚΗ  στα 80 μέτρα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Στις 13/12/2010 επίσημη ημερίδα ΣΕΓΑΣ  Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΑΘΗΝΩΝ.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΡΟΥΛΑ
3η ΝΙΚΗ  στα 80 μέτρα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ σε επίσημη ημερίδα του ΣΕΓΑΣ στον  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ στις 13/12/2010

ΚΕΝΖΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
3η ΝΙΚΗ στα 60 μέτρα ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 20/3/2010 Στάδιο Ν.ΙΩΝΙΑΣ στους  Αγώνες  Συλλόγων Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣ.ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΝΤΑΡΣΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1η ΝΙΚΗ στο άλμα  σε μήκος ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ σε επίσημη ημερίδα του ΣΕΓΑΣ  στις 13/12/2010 ΣΥΛΛΟΓΩΝ   Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΤΙΛΓΟΥΟΡΘ ΛΟΥΣΙΝΤΑ

3η  ΝΙΚΗ στα 600 μέτρα  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ σε επίσημη ημερίδα του ΣΕΓΑΣ  στις  13/12/2010 ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ 

ΦΩΤΑΚΗ ΛΕΝΑ

1η ΝΙΚΗ στα 80 μέτρα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1η ΝΙΚΗ στο άλμα σε  μήκος  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σε επίσημη ημερίδα  του ΣΕΓΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΑΘΗΝΩΝ στις 13/12/2010
3η στα 80 μέτρα  Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες β’ φάσης 10/3/2011

Τέννις

Στο Τέννις αθλούνται περίπου 170 παιδιά. Είναι η πέμπτη χρονιά με προπονητή τον Ανδρέα Φίκκα ο οποίος κατάφερε να κάνει  το τέννις το μαζικότερο τμήμα. Η δημιουργία και άλλων γηπέδων τέννις όπως και καλύτερων συνθηκών θα το αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο στο Διόνυσο .

 

Φίλες και φίλοι,

Ο εξωραισμός  του Δημοτικού Σταδίου πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα. Πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου με στόχο πάντα την καλύτερη ποιότητα άθλησης των αθλητών μας αλλά και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας. Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, μετά από εισήγηση μας, πολλά από τα έργα τα οποία απαιτούνται έχουν συμπεριληφθεί. Το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουν και αν τελικά γίνουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση. Όλα αυτά τα έργα, με σωστή χρήση, θα βοηθούσαν τον Α.Ο.Δ. και στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την δημιουργία του Καλλικράτη.

Θα μπορούσε το γήπεδο μας  να αποτελεί κόσμημα αθλητικού κέντρου στην περιοχή. Δυστυχώς σήμερα έχει την εικόνα της εγκατάληψης.

Ο Καλλικράτης άλλαξε τα δεδομένα. Η χορηγία την όποια κάθε Ιούνιο μας έδινε ο Δήμος Διονύσου σήμερα είναι άγνωστο αν δοθεί στους Αθλητικούς Συλλόγους .Ταυτόχρονα μειώθηκε και η οικονομική αρωγή από τα Μάρμαρα  Διονύσου .

Είναι κατανοητό ότι στην σημερινή οικονομική συγκυρία κατά την οποία η ανέρευση χορηγιών είναι δύσκολη σε συνδυασμό με την μείωση της οικονομικής βοήθειας  ,την οποία είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ,θα μας οδηγήσει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις οι οποίες θα είναι στην κατεύθυνση της επιβίωσης του Ομίλου.

Η ύπαρξη του Α.Ο.Δ. έχει άμεση σχέση και με το ενδιαφέρον το οποίο θα επιδείξουν οι συμπολίτες μας το οποίο ειλικρινά μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιληφθεί.

Το γεγονός ότι υπάρχει σήμερα ο Α.Ο.Δ. οφείλεται σε μερικούς ρομαντικούς οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν τον αθλητισμό στον τόπο μας κυρίως ως διέξοδο για τα παιδιά μας .

Οι περισσότεροι θα καταλάβουν την αξία του Α.Ο.Δ. όταν κάποια στιγμή σταματήσει τη λειτουργία του.

Πρόθεση όλων μας πρέπει να είναι  να κρατήσουμε όρθιο το αθλητικό κίνημα στο Διόνυσο ,γιαυτό καλούμε τους γονείς των αθλητών μας ,την Δημοτική Κοινότητα και τον Δήμο Διονύσου αλλά και όποιον άλλον τον ενδιαφέρει η επιβίωση του Α.Ο.Δ. να είναι κοντά μας ,δίπλα μας, να εξαντλήσουν  όλες τις δυνατότητες τις οποίες έχουν για βοήθεια το έχει ανάγκη ο αθλητισμός στον τόπο μας ,το έχουν ανάγκη τα παιδιά μας ,σε διαφορετική περίπτωση θα μαραζώσει και θα εξαφανιστεί και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες.

Στην κορυφή