Κοπή πίττας 2008 του Α.Ο.Δ.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2008 ΤΟΥ Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε την Κυριακή 2 Μαρτίου η εκδήλωση του Α.Ο. Διονύσου για το έτος 2008. Μπροστά σε 150 παρευρισκόμενους η Διοίκηση του Ομίλου βράβευσε τους αθλητές της που είχαν επιτυχίες στους αθλητικούς χώρους και στα γράμματα και έκοψε την πίτα του 2008. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν τα βραβεία στους αθλητές, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Σπ. Δαρδαμάνης, οι βουλευτές Αττικής κ.κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, Νίκος Καντερές, Βασίλης Οικονόμου, ο Πατέρας Μάρκος, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσου κ.κ. Λίτσας και Μπούσμπουρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Σωτηρίου, Τσαπέ, Αφεντούλη και Μπάσης.Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμάνης που χαιρέτισε την εκδήλωση, υποσχέθηκε κάθε δυνατή ηθική και υλική συμπαράσταση του Δήμου στον Α.Ο. Διονύσου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Μάρκος και στην συνέχεια ο κ. Μάκρας μέλος της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.), απένειμε μέσα σε θριαμβευτικές επευφημίες στον Ταμία του Α.Ο. Διονύσου κ. Σωτήρη Μιχαήλ, το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων ομαδικό 2007/2008. Αμέσως μετά βράβευσε το σωματείο μας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ομαδικό 2007/2008. Τις αθλήτριες Ρ. Γαζεπίδου, Κ. Ράπτη, Σ. Τέρπου και Ε. Παναγιωτοπούλου που πήραν το χρυσό καθώς και τους αθλητές Κ. Καμαράτο, Γ. Μυλωνάκη και Τ. Ασημακόπουλο που πήραν το ασημένιο βράβευσε ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμάνης. Στην συνέχεια βραβεύθηκαν οι αθλητές μας Σπ. Πάντζιος και Κ. Ράπτη που κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια στο ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων/Παγκορασίδων Τερζάκεια 2007 καθώς και ο προπονητής των επιτυχιών μας κ. Κώστας Βατσακλής.Απονεμήθηκε έπαινος στο τμήμα Ποδοσφαίρου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα Γ’ ΕΠΣΑΝΑ 2006/2007 και χάλκινα μετάλλια στους αθλητές μας του Στίβου Φωτάκη και Ζουμπουλίδη που κατέκτησαν τρίτη νίκη σε διασυλλογικό στίβου Αν. Αττικής. Στη συνέχεια η διοίκηση το Α.Ο. Διονύσου βράβευσε τον κ. Τάσο Μπάση για την πολύχρονη προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας.Τέλος βραβεύθηκαν πάνω από 20 αθλητές του Ομίλου μας, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και την αρίστη απόδοσή τους στο Γυμνάσιο/Λύκειο.

Την πίτα του Ομίλου έκοψε ο Γραμματέας κ. Γιάννης Πάντζιος ευχόμενος στους αθλητές, νέες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και στο σχολείο. Το φλουρί έπεσε στο τμήμα του Μπάσκετ όπως επίσης και σε τρείς αθλητές του Ομίλου μας που κέρδισαν βιβλία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση και πολλές συνομιλίες των παρευρισκομένων, έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου κάτω από ένα λαμπερό ήλιο που σηματοδότησε το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Διονύσου.


Στην κορυφή